Елтон Джон розговорився про свого чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Елтон Джон розговорився про свого чоловіка

Елтон Джон розговорився про свого чоловіка
Джерело:  People

Британський рок-виконавець Елтон Джон дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про своє особисте життя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
Напередодні свого 70-річчя сер Елтон поспілкувався з журналістами і розповів про свої секрети сімейного життя з канадським режисером Девідом Фернішем і про виховання їх двох синів.
Співак зізнався, що у них з чоловіком не завжди було взаєморозуміння.
"У нас були злети і падіння, як у будь-якої іншої пари. Але любов стала сильнішою, тому що в шлюбі потрібно працювати над стосунками", - сказав співак.
Нагадаємо, Елтон і Девід знайомі понад 20 років, але свій союз зареєстрували у 2004 році, коли у Великобританії дозволили оформляти одностатеві шлюби.
А кілька років тому у чоловіків з'явилися діти: 6-річний Захар і 4-річний Елайджа, яких народила сурогатна мати.
"Наявність дітей у сім'ї має величезне значення, тому що стосується них самих, а не тебе. Це найвеличніша річ, яку можна пізнати. Деякі люди не хочуть ставати батьками і почуваються чудово - теж так думав, поки у моєму житті не з'явилися сини. Якби я був на 15 років молодший, то їх у мене було б ще двоє або троє", - додав Елтон.


Елтон Джон з чоловіком і дітьми
У суботу, 25 березня, співак відсвяткує ювілей, який, як він зізнається, чекає з нетерпінням.
"Деякі люди не люблять свій день народження, їм не подобається святкувати, вони не хочуть нагадувань про свій вік. А мені завжди подобається мій день народження. Сімдесят звучить архаїчно, чи не так? Раніше для мене сімдесятиріччя прирівнювалося до кінця світу. Але тепер все змінилося, тому що я зрозумів, що людина стара рівно настільки, наскільки відчуває це усередині себе", - сказав співак.
Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Елтон Джон заявляв, що не має наміру заповідати синам усі свої гроші, оскільки вважає, що його діти повинні заробляти на життя самостійно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?