Емблема української розвідки: путінський міністр став героєм жарту
Категорія
Світ
Дата публікації

Емблема української розвідки: путінський міністр став героєм жарту

Емблема української розвідки: путінський міністр став героєм жарту
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Віталій Чепинога висміяв  реакцію росіян на нову емблему української розвідки, зокрема висловлювання представника очолюваного Сергієм Лавровим МЗС РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чепиноги.


Нагадаємо, на новій емблемі розвідки зображена сова, що зависла над картою світу і пронизує гострим мечем територію Росії. У РФ, природно, збудилися: російський віце-прем'єр Дмитро Рогозін не втримався від образ на Twitter щодо емблеми української військової розвідки.


"Звертаю увагу на дебільну символіку українських силовиків", - написав Рогозін.


У свою чергу, офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова також висловилася про емблему.


"Судячи з нової емблеми української військової розвідки, на якій зображено сову, що пронизує територію Росії мечем, в Україні до всіх бід додалася ще одна - орнітологічна. Мабуть, коли полетіли всі беркути, за зброю довелося взятися совам", - написала Захарова.


"МЗС Росії сильно перейнялося українською совою з мечем ... Напевно, Лаврову хтось сказав, що українські сови у воєнний час харчуються не мишами, а кіньми ... Адреналін пре", - прокоментував Чепинога заяву представника путінського міністра.


Нагадаємо, що Лаврова часто називають конем.


Як повідомляв ONLINE.UA, 24 жовтня  відбулося офіційне представлення президентом України Петром Порошенко нового начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Василя Бурби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?