Емблема української розвідки: в мережі висміяли чиновницю Путіна, що спробувала жартувати
Категорія
Світ
Дата публікації

Емблема української розвідки: в мережі висміяли чиновницю Путіна, що спробувала жартувати

Емблема української розвідки: в мережі висміяли чиновницю Путіна, що спробувала жартувати
Джерело:  online.ua

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова насмішила користувачів мережі спробою пожартувати про  нову емблему української розвідки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


"Судячи з нової емблеми української військової розвідки, на якій зображена сова, що пронизує територію Росії мечем, в Україні до всіх бід додалася ще одна - орнітологічна. Мабуть, коли полетіли всі беркути, за зброю довелося взятися совам", - написала Захарова.


У мережі висміяли "жарт" представника МЗС РФ і запропонували їй піти в КВН. Фосфорна Горлівка: "Поясніть дурці Захарової що сова - це теж хижак, який харчується кажанами (символ військової розвідки РФ)".



Тихомирова Ольга: "Вона не тільки танцювати під балалайку вміє, виявляється! Ще й орнітолог! ОкадЕміком стане, як Кадир!".


Очерет: "Двоголовий мутант, на гербі РФ, не бентежить акадЕміка Захарову?".


Pavlo Olepir: "До речі, чому у Русні не бомбить від "Україна - понад усе!" на цьому ж фото?".


VDN: "Може Захаровій пора в КВН? Там без блату візьмуть як сюди".


Matrossshka: "Мабуть в Рашці все зовсім погано, раз взялися емблеми коментувати, скотяться коментувати і жарти з КВН?".


Тиранії розкритикував  заяви президента РФ Володимира Путіна про єдність народів України, Росії та Білорусі: "По-партнерськи) а Путін казки розповідав, що це братський народ) його не було ніколи".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марія Захарова розсмішила соцмережі словами про те, що фотодокази обстрілів російської авіації школи в Сирії, - комп'ютерна графіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?