Емблема української розвідки: в соцмережах пояснили її таємну суть, росіяни киплять
Категорія
Україна
Дата публікації

Емблема української розвідки: в соцмережах пояснили її таємну суть, росіяни киплять

Емблема української розвідки: в соцмережах пояснили її таємну суть, росіяни киплять
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося пояснення сенсу  емблеми Головного управління розвідки Міністерства оборони України, на якій зображена сова з мечем, що пронизує Росію на карті світу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Петра Шуклінова.


«Мудра українська сова, будучи прекрасним нічним мисливцем, пронизує мечем територію РФ. На мечі - український герб. Напис на латині: "Мудрий буде панувати над зірками". У Москві через емблему серйозно підгорає. Але все саме так, як повинно бути», - написав Шуклінов.


«Згідно військовій доктрині України від 2015 року, режим в Москві - головна військова загроза українській державі. Доктрина говорить, що Україна залишає за собою право "будь-якими способами боротися з ворогом". Сова, як відомо, жере кажанів (символ розвідки РФ), а з цим гаслом - тяжіє і над девізом росіян ( "вище тільки зірки") », - пояснив Шуклінов.


При цьому російський віце-прем'єр Дмитро Рогозін не втримався від образ в Twitter щодо емблеми української військової розвідки.


«Звертаю увагу на дебільну символіку українських силовиків», - написав Рогозін.




Раніше офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова насмішила користувачів мережі спробою пожартувати про нову емблему української розвідки.


"Судячи з новій емблеми української військової розвідки, на якій зображена сова, що пронизує територію Росії мечем, в Україні до всіх бід додалася ще одна - орнітологічна. Мабуть, коли полетіли всі беркути, за зброю довелося взятися совам". - написала Захарова.


"Поясніть дурі Захаровій, що сова - це теж хижак, який харчується кажанами (символ військової розвідки РФ)", - відповіли користувачі соцмереж.


"Мудро. Корінь загальносвітових бід і метод боротьби з ним - в одній емблемі", - так прокоментував українську емблему російський опозиційний політик Костянтин Боровий.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в социальных сетях обсуждают новую эмблему украинской разведки, фотография которой размещена на сайте президента Украины Петра Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?