Епатажна співачка Майлі Сайрус вже знайшла заміну своїй новій дівчині - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна співачка Майлі Сайрус вже знайшла заміну своїй новій дівчині - фото

Епатажна співачка Майлі Сайрус вже знайшла заміну своїй новій дівчині - фото
Джерело:  online.ua

Епатажна американська співачка та акторка Майлі Сайрус закрутила роман після розлучення з чоловіком та інтрижкою з відомою блогеркою. Чутки про нові стосунки зірки підтвердив коханий Сайрус - австралійський поп-співак Коді Сімпсон в своїй соцмережі, передає ONLINE.UA.

У сторіз свого Instagram 22-річний виконавець опублікував загальне романтичне фото з 26-річною співачкою. На знімку хлопець цілує співачку, а Сайрус морщиться. На кадрі співак залишив підпис - "Сніданок перед запливом від моєї малої".

Згідно з даними американських ЗМІ, Сімпсон закохався в Майлі Сайрус ще в 12-річному віці і весь цей час зберігав свої почуття, незважаючи на заміжжя зірки. Вперше вони зустрілися в реальному житті на прем'єрі фільму "Голодні ігри" в 2012 році.

Варто зазначити, що раніше Коді зустрічався з відомою моделлю Беллою Хадід.

Нагадаємо, раніше Майлі Сайрус і голлівудський актор Ліам Хемсворт озвучили взаємні звинувачення після розриву їхніх багаторічних стосунків. Анонімні джерела, які знайомі з ситуацією, що склалася, кажуть, що в розриві Ліам та Майлі звинувачують одне одного.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували кліп, який раніше знімали у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?