Епідемія смертей від сурогату в Україні: жертв усе більше
Категорія
Події
Дата публікації

Епідемія смертей від сурогату в Україні: жертв усе більше

Епідемія смертей від сурогату в Україні: жертв усе більше

Станом на вівторок, 18 жовтня, від отруєння сурогатним алкоголем в Україні загинули вже 63 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держспоживслужби.
Повідомляється, що в Харківській області зареєстровано ще 5 випадків отруєнь фальсифікованим алкоголем, які завершилися летально і за результатами судово-медичної експертизи доведено, що причиною смерті є отруєння метиловим спиртом.
"Загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю в Харківській області становить - 96, з них померли - 49. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлений у 37 померлих", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано (отруїлося - 26 людей, померло - 14).
Нагадаємо, станом на 17 жовтня було зареєстровано 135 випадків отруєння сурогатним алкоголем, з них 58 - з летальним результатом.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше до Харкова відправили 20 опергруп силовиків з Києва для закриття закладів, в яких здійснюється продаж сурогатного алкоголю, в результаті споживання якого постраждало вже більше сотні людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?