Ердоган порадував фанатів Путіна порадою європейським туркам
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган порадував фанатів Путіна порадою європейським туркам

Ердоган порадував фанатів Путіна порадою європейським туркам

Президент Туреччини Реджеп Ердоган після серйозного скандалу із Нідерландами закликав турків, що живуть у ЄС, мати по п'ять дітей і розвивати свій бізнес, щоб стати майбутнім Європи; прихильники президента Росії Володимира Путіна захоплюються цими словами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hurriyetdailynews.com.
"Я закликаю моїх громадян, моїх братів і сестер в Європі. Майте не за три, а за п'ять дітей. Відкривайте нові бізнес-проекти, влаштовуйте своїх дітей в кращі школи, зробіть так, щоб ваша сім'я жила в кращих районах, водите кращі машини, живіть в найкрасивіших будинках", — закликав Ердоган.
За його словами, турки є майбутнім Європи": "Це буде найкращою відповіддю на вульгарність, антагонізм і несправедливість, яку вони скоїли стосовно вас".
Читайте також: Турецький міністр дав страшинй прогноз Європі: в Росії радіють
У свою чергу, росіяни-путінці в соцмережах висловили свій бурхливий захват цією пропозицією.






Як повідомляв ONLINE.UA, незадовго до виборів у Нідерландах стався великий скандал з Туреччиною, котра звинуватила голанців у причетності до знищення боснійців під час війни в Югославії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?