Ердоган призначив помічника, який вимірює температуру усім навколо
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган призначив помічника, який вимірює температуру усім навколо

Ердоган призначив помічника, який вимірює температуру усім навколо
Джерело:  online.ua

У президента Туреччини Реджепа Ердогана з'явився спеціальний помічник, який супроводжував його з тепловою камерою — ля вимірювання температури. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Президентський помічник супроводжував того під час візиту до будівлі парламенту. Кожен співбесідник проходив невеличку перевірку.

Напередодні в Туреччині зареєстрували перший випадок китайського коронавірусу COVID-19. Агентство припустило, що заходи безпеки турецького державного лідера пов'язані саме з цим інцидентом.

Під час офіційних заходів Ердоган заявив, що влада робить усе необхідне для захисту населення.

"Жоден вірус не є сильнішим за наші заходи", - зазначив президент.

За словами помічника президента, теплову камеру використають для майбутніх заходів за участю Ердогана.

Станом на день середи, 11 березня, кількість випадків COVID-19 у світі перевалила за 114 тисяч. Близько чотирьох тисяч випадків закінчилися смертю. Кілька країн Європи оголосили про початок карантину. Серед них — Україна.

Як повідомляв ONLINE.UA, канцлерка ФРН Ангела Меркель під час виступу разом із місцевим міністром охорони здоров’я оголосила, що єдиних ліків проти COVID-19 поки що немає. З цієї причини інфекція має значні шанси на поширення. Прем’єр-міністр Чехії Андрей Бабіш дорікнув колезі за її невтішний прогноз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?