Ердоган провів перемовини з Путіним щодо "зернової угоди"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган провів перемовини з Путіним щодо "зернової угоди"

Ердоган провів перемовини з Путіним щодо "зернової угоди"
Джерело:  online.ua

1 листопада турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган під час телефонних переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним закликав останнього продовжувати виконувати "зернову угоду".

Джерело: сайт президента Туреччини

Ердоган закликав Путіна продовжувати "зернову угоду"

Турецький лідер звернув увагу на те, що офіційна Анкара продовжує виступати з необхідними ініціативами перед усіма сторонами для вирішення проблем, пов'язаних з реалізацією Стамбульського меморандуму щодо поставок зерна.

Заявивши, що він впевнений у тому, що вони налагодять співпрацю, орієнтовану на вирішення цього питання, як і багатьох інших питань, президент Ердоган сказав, що якщо вдасться конструктивно вирішити зернову кризу, то він також заохочуватиме кроки, які будуть зроблені для повернення до переговорів, - повідомляє пресслужба президента Туреччини.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно очільник МЗС Туреччини офіційно підтвердив, що Реджеп Таїп Ердоган планує телефонні розмови з очільником Кремля Володимиром Путіним та українським лідером Володимиром Зеленським щодо продовження "зернової угоди".

Не можна також не згадати про те, за два дні відтоді, як російська влад заявила про призупинення своєї участі у зерновій ініціативі, через "зерновий коридор" в обох напрямках пройшли 17 суден, більшість - на вихід.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?