Ердоган зробив несподівану заяву про Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган зробив несподівану заяву про Крим

Ердоган зробив несподівану заяву про Крим
Джерело:  QHA

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган  заявив, що не може ігнорувати проблеми жителів анексованого Росією Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенство "Кримські новини".

На відкритті академічного року в одному з університетів його рідного міста Різе, який носить ім'я Реджепа Тайіпа Ердогана, президент Туреччини, відповідаючи на питання про присутність турецьких військ в Сирії, висловився в тому числі і про Крим.

"Наша фізична територія - це одне, наша територія серця - інше. Допомагати побратимам, які зараз в тяжкому становищі, - наше право і обов'язок. Ми повернемося спиною до Алеппо? Ні, не повернемося. Ми не можемо не бачити проблеми наших співвітчизників в Західній Фракії, на Кіпрі, в Криму. Лівія, Єгипет, Боснія, Афганістан - ми не можемо їх залишити", - сказав Ердоган.

Як повідомляв ONLINE.UA, в п'ятницю, 14 жовтня,  на території анексованого Криму були підняті по тривозі підрозділи Військово-повітряних сил Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?