ЄС прийняв дуже важливе рішення щодо Росії і санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС прийняв дуже важливе рішення щодо Росії і санкцій

ЄС прийняв дуже важливе рішення щодо Росії і санкцій

Європейський Союз продовжив економічні санкції, введені проти Росії після анексії Криму і початку бойових дій на Донбасі, ще на півроку — до 31 липня 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Рішення про продовження санкцій було прийнято на саміті лідерів країн ЄС у Брюсселі.
Нагадаємо, раніше президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив, що не бачить аргументів для скасування санкцій проти Росії.


Читайте також: Порошенко знайшов ще один привід покарати Росію
"Досі я не бачив ніяких аргументів для того, щоб негайно зняти санкції з Росії", — сказав він.
У той же час Юнкер зазначив, що для ЄС необхідно угоду з Росією, "яке виходило б за звичні рамки", оскільки, на його думку, без Росії немає безпеки в Європі.
Як відомо, санкції ЄС проти Росії були введені влітку 2014 року, після анексії Криму і початку бойових дій на сході України. Кожні півроку Євросоюз приймає рішення про їх продовження.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент Росії Володимир Путін заявив, що сподівається на нормалізацію відносин між РФ і країнами Заходу після початку роботи переможця президентських виборів у США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?