ЄС запускає новий антикорупційний проєкт в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

ЄС запускає новий антикорупційний проєкт в Україні

ЄС запускає новий антикорупційний проєкт в Україні
Джерело:  Укрінформ

На території України буде реалізовано масштабний проєкт під назвою "Зміцнення заходів із протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму". - Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За реалізацію ініціативи відповідальні Рада Європи та Представництво Євросоюзу. На неї виділено бюджет обсягом у 500 тисяч євро. Кошти розподілені наступним чином: 80% від ЄС та 20% від РЄ.

Брюссель сподівається, що проєкт допоможе зміцнити інституційну спроможність та нормативну базу згідно зі стандартами співдружності та миру.

Відзначається, що Україна також стала учасником чотирьох регіональних проєктів, загальний бюджет яких сягає близько 2,4 мільйона євро. Вони спрямовані проти економічної злочинності, покращення якості правосуддя, а також сприяння доступу до правосуддя жінок.

Презентацію відповідних ініціатив провели під час другого етапу програми "Партнерство заради належного врядування".

Як повідомляв ONLINE.UA, ексголова МЗС Іспанії Жозеп Боррель нещодавно заявив, що підтримка України з боку Євросоюзу - це ефективний супротив російській агресії. Він стверджує, що експансіонізм Кремля можна побороти завдяки різногалузевому посиленню Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?