ЄС знайшов серйозні недоліки уздовж грецького кордону
Категорія
Світ
Дата публікації

ЄС знайшов серйозні недоліки уздовж грецького кордону

ЄС знайшов серйозні недоліки уздовж грецького кордону
Джерело:  Associated Press

Розслідування Європейського союзу виявило великі порушення в управлінні Грецією межами своєї країни, які, у зв'язку з припливом мігрантів, могли б призвести до необхідності ЄС впровадити довгострокові перевірки документів, пише AP,, передає ONLINE.UA.
Звіт з результатами розслідування, проведених інспекційними групами без попередження в Греції і на її островах в Егейському морі в листопаді і грудні, були оприлюднені в середу, 27 січня. Європейський комісар з внутрішніх справ Дімітріс Аврамопулос каже, що їх "звіт показує, що є серйозні недоліки в управлінні зовнішніми кордонами в Греції".
Якщо Єврокомісія ухвалить, що Греція продемонструвала "серйозні недоліки в проведенні зовнішнього прикордонного контролю", то деякі партнери ЄС можуть запровадити суворий контроль на кордоні на строк до двох років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?