Еспаньйол - Зоря: онлайн-трансляція матчу і подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Еспаньйол - Зоря: онлайн-трансляція матчу і подробиці

Еспаньйол - Зоря: онлайн-трансляція матчу і подробиці
Джерело:  online.ua

У четвер ввечері, 22 серпня, почнеться двобій між луганською "Зорею" та іспанським "Еспаньйолом". Про це повідомляє ONLINE.UA.

За офіційною інформацією, матч почнеться о 22:00. Він відбудеться барселонській арені "Корнелья-Ель Прат". Трансляцію буде вести телеканал "УНІАН".

Посаду головного арбітра обійме німець Тобіас Штілер. Цікаво, цей 38-річний рефері займається адвокатською практикою. Його асистентами будуть Майкл Пікель та Крістіан Гіттельманн. Четвертим представником суддівство виступить Харм Осмерс.

Наразі відомо, що двобій-відповідь буде організовано 29 серпня. До цього луганський клуб виходив на поле проти софійського ЦСКА. Українці обіграли опонентів 1:0, а перший їхній поєдинок завершився 0:0.

"Еспаньйол" тим часом зустрівся з "Люцерном" (Швейцарія). Каталонці обіграли горян 3:0 та потрапили до плей-офф Ліги Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська команда "Маріуполь" втратила можливість пройти кваліфікаційний раунд турніру та потрапити до плей-офф. Клуб вийшов на поле проти нідерландського АЗ. Матч завершився катастрофічною поразкою маріупольців - 4:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?