Естонія призупинила видачу туристичних віз для росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Естонія призупинила видачу туристичних віз для росіян

Естонія призупинила видачу туристичних віз для росіян
Джерело:  online.ua

Естонія оголосила про тимчасову зупинку видачі туристичних віз для громадян Росії. Про це повідомила міністерка закордонних справ країни Ева-Марія Лійметс.

Джерело: EFR

Росіяни не зможуть відпочивати в Естонії

Очільниця МЗС Естонії виступила з такою заявою після засідання естонського уряду 10 березня.

Винятками будуть лише росіяни, що мають родичів в Естонії.

Сьогодні в наших планах тимчасове призупинення видачі віз категорій C і D громадянам Російської Федерації. Це стосується, перш за все, нових віз на період, доки не буде припинено військову діяльність Росії в Україні, - заявила Ева-Марія Лійметс.

До того ж, зараз з технічного погляду неможливо отримувати держмито.

Ми фізично не можемо обробляти нові запити. Йдеться про прийом заяв на отримання візи у всіх розташованих на території Росії представництвах, консульствах і пунктах обслуговування.

Вона додала, що Естонія продовжить приймати заяви на отримання візи від тих росіян, у яких на території Естонії проживають родичі, від тих, що мають гуманітарні причини, а також від хворих родичів, що проходять лікування в Естонії.

Так що так, видача віз з метою отримання лікувальних процедур в естонських СПА-центрах чи інших туристичних цілях – тимчасово припинено, - сказала Лійметс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?