Евакуація продовжується. З Куп’янського району Харківщини вивезено понад 200 дорослих та дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

Евакуація продовжується. З Куп’янського району Харківщини вивезено понад 200 дорослих та дітей

Евакуація продовжується. З Куп’янського району Харківщини вивезено понад 200 дорослих та дітей
Джерело:  online.ua

З Куп’янського району Харківщини вивезено понад 200 дорослих та дітей. Евакуація поводиться через активні бойові дії та обстріли армії РФ.

Джерело: Харківська ОВА

З Куп’янського району Харківщини продовжується евакуація

З 9 серпня з Куп’янського району на Харківщині евакуювали 204 людини, з них 71 дитину.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Усі евакуйовані отримують необхідну допомогу: безоплатне проживання, гуманітарну допомогу, медичну підтримку, допомогу в оформленні довідок ВПО та відповідної грошової допомоги від держави та міжнародних організацій.

Обов’язкова евакуація з Куп’янщини розпочалася три дні тому

Влада розпочала обов’язкову евакуацію з 37 населених пунктів Куп’янського району Харківської області у зв’язку з посиленням російських обстрілів.

Про це 10 серпня повідомила Куп’янська міська військова адміністрація.

На деокупованих територіях Куп’янського району Харківської області розпочинається проведення обов’язкової евакуації населення. Дане розпорядження було підписане 9 серпня ТВО начальника Куп’янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, — йдеться у повідомленні.

Примусова евакуація оголошена з території населених пунктів, наближених до зони бойових дій, Дворічанської селищної, Петропавлівської сільської, частково з територій Кіндрашівської сільської, Курилівської сільської та Куп’янської міської територіальних громад.

На території Куп’янської міської територіальної громади обов’язкова евакуація оголошена для мешканців міста Куп’янськ Заоскілля (лівий берег річки Оскіл), смт Ківшарівка, м. Куп’янськ − Вузловий.

За даними Синєгубова, орієнтовно евакуації підлягає понад 11 тисяч людей, в тому числі 600 дітей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?