Євро-2016 і плани терактів: Франція прокоментувала інформацію СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Євро-2016 і плани терактів: Франція прокоментувала інформацію СБУ

Євро-2016 і плани терактів: Франція прокоментувала інформацію СБУ
Джерело:  Укрінформ

Міністерство закордонних справ Франції надало офіційне підтвердження за фактом затримання француза, який намагався вивезти з території України зброю і вибухівку для здійснення терористичних актів під час Євро-2016 у Франції.
Про це заявив офіційний представник зовнішньополітичного відомства Франції Ромен Надаль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Ми підтверджуємо, що француз був заарештований в Україні в кінці травня. Ми перебуваємо в контакті з українською владою з цього приводу", - йдеться в повідомленні дипломата.
Нагадаємо, затримання 21 травня громадянина Франції дозволило знешкодити частину мережі терористів і запобігти 15 терористичним актам.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Служби безпеки України Василь Грицак не став виключати "російський слід" у підготовці терактів у Франції на Чемпіонаті Європи з футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?