Євробачення-2016: відомий російський актор вразив маячнею про Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2016: відомий російський актор вразив маячнею про Україну

Євробачення-2016: відомий російський актор вразив маячнею про Україну
Джерело:  sadalskij.livejournal.com

Радянський і російський актор Станіслав Садальський, коментуючи перемогу Джамали на Євробаченні, заявив, що Україна повинна відмовитися від проведення міжнародного пісенного конкурсу на користь Австралії, яка посіла друге місце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог актора.
За його словами, в Україні йде громадянська війна.
"Країна, в якій триває громадянська війна і війна зі своїм власним народом, не може проводити цей конкурс. Для чого все це? Щоб знову злиденна Україна скаржилася на весь світ, що вони такі бідні, на них знову напала Росія і вони не можуть провести конкурс? Україна повинна взяти самовідвід на користь другого переможця - Австралії. А ви як вважаєте?" - написав Садальський.
У відповідь на це нардеп з Радикальної партії, син українського поета Юрія Рибчинського Євген в Facebook закликав Росію відмовитися від Євробачення.
"Станіслав "Кірпіч" Садальський заявив московським ордо-змі, що Україна повинна взяти самовідвід з Євробачення через те, що на її території начебто йде громадянська війна. Ну по-перше, не громадянська, а велика вітчизняна війна українського народу проти кремлівських орд. А по-друге, може взяти самовідвід саме Росія через те, що на її території відбуваються регулярні масові прояви маразму, параної, шизофренії і формування культу особи", - заявив нардеп.
Крім того, він зазначив, що пісня російського учасника конкурсу Сергія Лазарєва, за яку українські телеглядачі поставили 12 балів, була хорошою.
"Однак ми - толерантна нація, у нас навіть із посібників злочинного режиму ніхто державних звань не знімає. А московським співакам іноді навіть ставлять вищий бал. Тому що хорошу пісню від брехні ми завжди вміли відрізнити!" - додав він.
Нагадаємо, російський співак Сергій Лазарєв, який представляв свою країну на Євробаченні-2016, привітав з перемогою Джамалу і подякував за підтримку своїм фанатам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?