Євробачення-2017: киянам показали, як оновлюють набережну Дніпра
Категорія
Культура
Дата публікації

Євробачення-2017: киянам показали, як оновлюють набережну Дніпра

Євробачення-2017: киянам показали, як оновлюють набережну Дніпра
Джерело:  online.ua

У Києві в районі МВЦ, де в травні пройде міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", проходять активні ремонтні роботи; зокрема, оновлюють набережну Дніпра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергія Майзеля.
Чиновник повідомив про хід ремонту і опублікував фото, на яких можна побачити, що на набережній вже встановили незвичайні лавки і ліхтарі.
"Уже можна побачити результати роботи Укрбуду на набережній Дніпра з боку МВЦ. Саме тут облаштовується причал для водного громадського транспорту. Щоб тестувати його, чекаємо відкриття навігації на річці", - написав Мейзель.
Читайте також: Фан-зону Євробачення-2017 відкриє Сергій Притула
За його словами, до початку травня також планують поліпшити під'їзди до МВЦ і прилеглих територій - замінити асфальтове покриття, тротуари, бордюри з урахуванням потреб маломобільних людей.
"Підходить до завершення капітальний ремонт вул. Раїси Окіпної, Лівобережної площі, вул. Андрія Шептицького разом з вул. Микільсько-Слобідської. Приводять у належний стан опори мостів, ремонтують світлофори", - додав Мейзель.
Як повідомляє ONLINE.UA, сценарії для міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який в травні цього року прийме Київ, напишуть британські коміки Алекс злодія і Тім Телін.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?