Євробачення-2017: названа дата жеребкування країн-учасниць
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: названа дата жеребкування країн-учасниць

Євробачення-2017: названа дата жеребкування країн-учасниць
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 25 січня, стало відомо, що жеребкування, яке вирішить, які країни-учасниці будуть представлені в першому, а які - у другому півфіналі  Євробачення-2017, відбудеться 31 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "UA:Перший".
Захід пройде в Колонному залі Київської міської державної адміністрації.
Крім того, в цей же день відбудеться церемонія передачі символічного ключа Євробачення меру Києва Віталію Кличку від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак. Разом з ключем конкурсу, який поєднує в собі символіку міст, що приймали Євробачення, Єва-Луїза Ерландссон Слорак передасть новий елемент, який буде символізувати Стокгольм.
Читайте також: Євробачення-2017: визначено порядок виступу півфіналістів
Відзначається, що перша частина жеребкування відводиться на визначення того, в якому з півфіналів будуть голосувати країни "Великої п'ятірки" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія) і країна-господиня конкурсу (Україна), які щорічно автоматично проходять у фінал.
Наступним етапом стане розподіл між двома півфіналами ще 37 учасників Євробачення-2017. Таким чином будуть визначені представники 18 країн, які виступатимуть в першому півфіналі, а представники яких 19 країн - у другому. Точний порядок виступів буде визначено продюсерами шоу пізніше.
У фінал Євробачення пройдуть по десять країн з кожного півфіналу. Всього разом з "Великою п'ятіркою" і країною-господаркою конкурсу за перемогу змагатимуться 26 учасників.
Як повідомляв ONLINE.UA,  міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в 2017 році пройде у Києві, відбудеться 9 і 11 травня. А фінал запланований на 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?