Євробачення-2017: названа вартість квитків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: названа вартість квитків

Євробачення-2017: названа вартість квитків
Джерело:  minprom.ua

Названа вартість квитків на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, яке в 2017 році пройде в столиці України - Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Минпром".
Керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко заявив, що квитки продаватимуться на 9 єврошоу - шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал.
"Орієнтовно з кінця грудня розпочнеться продаж квитків на Євробачення-2017. Ціни на них формують НТКУ і Європейський мовний союз. Аналізуючи ціни на минулих конкурсах, квитки коштуватимуть від 20-30 до 100 євро. Потрапити на репетиції буде дешевше, а на півфінали і фінал - дорожче", - зазначив він.
Читайте також: Євробачення-2017: названо ім'я ведучого нацвідбору
Тараненко підкреслив, що квитки надійдуть у продаж лише тоді, коли буде затверджений план схеми залу Міжнародного виставкового центру (МВЦ). Все залежатиме від технічних можливостей, які пропишуть в рамках МВЦ організатори заходу.
Відзначається, що зараз йде робота над визначенням теми, слогану і логотипу Євробачення-2017.
Як повідомляв ONLINE.UA, о рганізатори пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявили, що на території національного заповідника "Софія Київська" церемонії відкриття не буде. Урочисте відкриття
може відбутися біля Маріїнського палацу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?