Євробачення-2017: названі імена всіх учасників конкурсу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: названі імена всіх учасників конкурсу

Євробачення-2017: названі імена всіх учасників конкурсу
Джерело:  Євробачення

Організатори Євробачення оголосили імена всіх учасників міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться з 9 по 13 травня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Євробачення.
У списку, який опублікований на сайті конкурсу, можна дізнатися, в якому півфіналі виступить конкурсант. А також ім'я учасника і назву композиції.
Читайте також: Тар гани передбачили, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017: опубліковано фото
Нагадаємо, в цьому році участь підтвердили 43 країн. Ця рекордна кількість учасників за всю історію Євробачення повторювалася всього двічі - в 2008 і 2011 роках.
Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня. Україну на конкурсі представить рок-група O.Torvald з піснею Time.






Як повідомляв ONLINE.UA,  європейські букмекери зробили перші ставки на переможця Євробачення. На їхню думку, переможцем стане італійський співак Франческо Габбані. Україна займає лише 28 сходинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?