Євробачення-2017: онлайн трансляція другого півфіналу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: онлайн трансляція другого півфіналу

Євробачення-2017: онлайн трансляція другого півфіналу
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA проводив онлайн-трансляцію другого півфіналу Євробачення-2017.

Дякуємо, що були з нами — зустрінемося на фіналі Євробачення.

0:10 Ведучі всім подякували та попрощалися до фіналу.

0:08 Ось десятка фіналістів:

Болгарія

Білорусь

Хорватія

Угорщина

Данія

Ізраїль

Румунія

Норвегія

Нідерланди

Австрія

0:05 Оголошують результати. Білорусь уже в фіналі.

0:01 Женя Галич також продемонстрував частину свого виступу.

23:59 також частину номеру показала Levina з Німеччини

23:57 Alma виступила поза конкурсом, показала частину номеру.

23:56 Скічко пообіймався з учасницею з Франції - Альмою.

23:54 Несподіванка на Євробаченні - македонській співачці Яні Бурчесці зробили пропозицію.

23:49 А поки на сцені - гості другого шоу Євробачення-2017 учасники відомого українського танцювального колективу APACHE CREW.

23:46 Лінії для голосування закриті. Підраховуються голоси журі та глядачів.

23:42 Знову згадують всі виступи.

23:41 Естонські журналісти "запалили" прес-центр під час виступу їхніх представників.

23:40 Знайшлася ще одна "Сердючка".

23:39 Ведучі спілкуються з фанатами Євробачення.

23:35 Показують фільм про Вєрку Сердючку. У ролику показують все, що передувало її виступу на Євробаченні.

23:30 Нагадують виступи всіх учасників другого півфіналу.

23:29 Лінії для голосування відкриті. Нагадуємо, для того, щоб проголосувати є лише 15 хвилин. Не зволікайте!

23:28 Ведучі нагадують, як віддавати голоси за фаворитів.

23:26 У прес-центрі підтримка білорусів Naviband не гірша, ніж в залі МВЦ.

23:24 На сцені – останній півфіналіст - ізраїльський виконавець з українським корінням Імрі Зів з піснею I Feel Alive. Своєю запальною композицією співак закликає всіх любити.

23:20 Передостаннім учасником другого півфіналу став дует з Естонії Койт Тооме і Лаура. Співають про кохання, яке перетворюються в драму. Спочатку дует не показували разом на сцені, лише наприкінці свого виконання співаки зустрілися.

23:15 Від Литви на Євробаченні виступає гурт Fusedmarc з піснею Rain of Revolution. Солістка вдягнена у довгу червону сукню.

23:12 На сцені – наймолодший учасник пісенного змагання – 17-річний Крістіан Костов з Болгарії. Виконує пісню Beautiful Mess. Виступ хлопця супроводжується відеорядом дощу. Наразі Крістіан - є одним з фаворитів Євробачення. Букмекери пророкують йому друге місце.

23:10 Перед виступом болгарського учасника представниця делегації Болгарії сподівається, що скандальне відео виступу Костова в Криму не вплине на результати співака на Євробаченні. "Сподіваюсь, люди розуміють, що йому було всього 14 і він не був повнолітнім тому навряд чи розумів ситуацію. Але це прикра ситуація".

23:06 Після хвилинної реклами на сцені з'явилися представники країни-сусідки Білорусі — гурт NaviBand з запальною піснею "Гістория Майго Жицця". Співають білоруською мовою. До речі, це вперше, коли білоруська лунає на Євробаченні. 14 номер для колектива символічний, так як познайомилися вони на День закоханих - 14 лютого.

23:05 Коротка реклама

23:00 На сцені – швейцарський гурт Timebelle. Солістка разом із піаністом та барабанщиком виконують пісню Apollo про те, як важливо любити, незважаючи на обставини. На сцені - рожевий рояль, рожеві барабані та рожевий метелик у барабанщика. Розбавила цей колір лише жовта сукня вокалістки.

22:57 12 номер - Норвегія. Країну представляє гурт JOWST. Колектив виконує пісню Grab The Moment. В композиції йдеться про те, що необхідно вийти із зони комфорту, щоб отримати ті шанси й можливості, які даються долею.

22:53 Жак Худек з Хорватії співає про друзів (пісня My Friend). До речі, свою конкурсну композицію Жак виконує двома мовами — англійською та італійською, а також двома стилями. Жак в пісні демонструє великий діапазон - три з половиною октави. До речі, починав свою пісенну кар'єру Худек, як оперній співак, а потім став поп-музикантом.

22:49 На сцені - дует із Сан-Марино Валентина Монетт і Джиммі Вілсон з драйвовою композицією - Spirit of the Night. До речі, Валентина виступає вчетверте на пісенному конкурсі.

22:45 На повітряній кулі у білій сорочці з’явився ірландський виконавець Брендан Мюррей. Співає композицію Dying To Try. Ірландія найчастіше перемагала на Євробаченні.

22:41 А ось співачка Аня Ніссен, яка представляє Данію. її пісня Where I Am про пристрасну закоханість. Дівчина є не лише вокалісткою, а й автором пісень, актрисою та танцівницею. Аня перемагала на австралійському "Голосі".

Наприкінці пісні співачка стала на коліна

22:37 Угорщину цьогоріч представляє репер ромського походження Йоци Папай з піснею Origo. Незважаючи на те, що хлопець вже давно займається музикою, вперше пробує свої сили на Євробаченні. Співаю угорською мовою.

22:34 А тим часом журналістка з Італії Flavia в коментарі кореспонденту ONLINE.UA розповіла, що сподівається на перемогу Франческо Габбані. Також вона зазначила, що вважала основним конкурентом представника з Фінляндії, але він не потрапив до фіналу Євробачення.

22:33 Ведучі оголосили рекламу

22:30 На сцену вийшли дівчата з Нідерландів – тріо OG3NE з піснею Lights and Shadows. У чорних блискучих нарядах співачки покоряють європейську публіку. До речі, дівчата являються сестрами. Вперше дівчата разом виступили на дитячому Євробаченні.

22:26 З’явилися учасники від Румунії. 18-річна співачка Ілінка та виконавець Алекс Флоря спеціально об'єдналися для участі у Євробаченні. Дівчина одягнена у червону коротку сукню, а хлопець вийшов у чорній жилетці та штанях. Співають Yodel It!

22:23 На сцені – Мальта. Представниця цієї країни Клаудія Фанієлло співає сумну ліричну пісню Breathlessly. До речі, Клаудія 9 разів брала участь у національних відборах у Мальті і лише цього року її мрія здійснилася. Брат Клаудії двічі брав участь у Євробаченні.

22.18 Співає 23-річна македонська співачка Яна Бурческа. Її ритмічна пісня Dance Alone присвячена танцю як способу самовираження. До речі, співачка брала участь у Євробаченні у 2012-му, 2013-му та 2015-му роках. Яна дуже рано почала займатися музикою, вже з п'ятого класу виступала на сцені.

22:12 На сцені з’являється представник Австрії Натан Трент. До речі, він не лише виконавець, а й автор своїх пісень. Для Натана це перший досвід участі у конкурсах такого масштабу. Співає про те, що потрібно постійно йти вперед і не здаватися. Зазначимо, виступ хлопця є дуже романтичним, Натан співає, сидячи у скульптурі-місяці.

22:10 Першою конкурсанткою стала сербська співачка Тіяна Богічевіч з піснею In Too Deep. Дівчина вийшла у білій довгій прозорій сукні зі сріблястими блискітками. Співає про кохання. До речі, це не перша участь Тіяни у конкурсі — у 2011 році вона виступала на сцені Євробачення в якості бек-вокалістки.

22:03 Сюрприз від Олександра та Володимира. Скічко грає на сопілці, Остапчук – на акордеоні. Лунають хіти переможців Євробачення.

22:02 На сцені ведучі у незвичних костюмах з квітками

22:01 Показують короткий огляд першого півфіналу

22:00 Другий півфінал Євробачення-2017 стартував! 

21:51 Делегація Ізраїлю сподівається на перемогу IMRI, але пророкує 1 місце Італії або Португалії

21:44 Головний режисер офіційної фан-зони Євробачення-2017 – Eurovision Village Дмитро Ципердюк назвав представника України - гурт O.Torvald "фріками Євробачення" та пророкує їм 3-4 місце. До речі, сьогодні Женя Галич з колективом покаже свій номер, але поза конкурсом. Українські глядачі не можуть віддавати свої голоси за O.Torvald.

21:40  Журналісти готуються до роботи

21:30 Зауважимо, що сьогодні українські глядачі матимуть змогу віддати голоси за своїх фаворитів пісенного змагання. У першому півфіналі Україна такого права не мала. Як голосувати на Євробаченні-2017 – читайте тут.

21:23 Ось у такому порядку виходитимуть сьогодні конкурсанти:

1. Сербія
2. Австрія
3. Македонія
4. Мальта
5. Румунія
6. Нідерланди
7. Угорщина
8. Данія
9. Ірландія
10. Сан-Марино
11. Хорватія
12. Норвегія
13. Швейцарія
14. Білорусь
15. Болгарія
16. Литва
17. Естонія
18. Ізраїль

Читайте також: Учасники з Білорусі: Найголовніше на Євробаченні — це порозуміння з людьми.

Крім того, поза конкурсом, виступлять два учасники "великої п'ятірки" - Франція та Німеччина, а також господар Євробачення-2017 - гурт O.Torvald від України.

Читайте також: Євробачення-2017: Прогнози букмекерів на другий півфінал.

Нагадаємо, що у вівторок, 9 травня визначилися перші 10 учасників гранд-фіналу Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?