Євробачення-2017: організатори показали фан-зону, з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: організатори показали фан-зону, з'явилися фото

Євробачення-2017: організатори показали фан-зону, з'явилися фото
Джерело:  folkukraine.com

Організатори показали, якою буде фан-зона на Софійській площі в Києві для відвідувачів міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на організаторів проекту Folk Ukraine.
"30 квітня на Софійській площі, яка вже стала традиційною локацією для проведення наших заходів - ми разом з вами будемо вболівати за Україну і будемо підтримувати представників країн-учасників пісенного конкурсу Євробачення 2017!" - сказано в повідомленні.
Читайте також: Євробачення-2017: Київ готується до рекорду, опубліковано відео
Відзначається, що форма містечка нагадуватиме форму намиста - офіційного символу конкурсу.


Фан-зона вміщатиме сцену з великим екраном, на всі боки від якої встановлять прапори всіх країн-учасниць Євробачення.


Фан-зона працюватиме з 30 квітня по 14 травня.
Нагадаємо, Євробачення-2017 відбудеться з 9 по 13 травня в Києві на території Міжнародного виставкового центру на лівому березі. Україну представлятиме рок-група О.Torvald, яка виступить одразу в фіналі конкурсу. Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явився промо-ролик міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, яке в цьому році відбудеться в Києві.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?