Євробачення-2017: правила конкурсу змінять через одного учасника
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: правила конкурсу змінять через одного учасника

Євробачення-2017: правила конкурсу змінять через одного учасника
Джерело:  Zap

Правила міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, яке в травні відбудеться в Києві, змінилися через тяжкохворого португальського артиста.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zap.

Представник Португалії на конкурсі Сальвадор Собрал вийде на сцену тільки під час генеральної репетиції і в півфіналі через те, що з дитинства страждає від пороку серця і не може змагатися нарівні з іншими учасниками у всіх турах.

Читайте також: Стало відомо про рекорд на Євробаченні в Україні

На прес-конференціях і в разі незапланованих ситуацій його замінить рідна сестра і автор його пісні Amar Pelos Dois Луїза.

До слова, в пісні, яку Сальвадор виконає на Євробаченні, артист співає про серце, яке, згідно з текстом, "все витримає і зможе любити за двох".

Як повідомляв ONLINE.UA, Європейський мовний союз, який є організатором Євробачення, офіційно підтвердив, що Росія не візьме участі в конкурсі в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?