Євробачення-2017: співачка-"кримнашистка" пожаліла учасницю від Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: співачка-"кримнашистка" пожаліла учасницю від Росії

Євробачення-2017: співачка-"кримнашистка" пожаліла учасницю від Росії
Джерело:  Instagram

Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова, яка підтримала анексію Криму, поспівчувала Юлії Самойловій, яка в травні цього року представить РФ на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Корольова висловилася з приводу вибору Росії учасниці на Євробачення-2017. Співачка зазначила, що дівчині буде дуже непросто в Україні.

Читайте також: Ро сійський письменник про Євробачення: у Путіна придумали, як насолити Україні
"Цій дівчинці буде ох як не просто! Юля УДАЧІ!" - написала вона.
Користувачі мережі обурилися вибором Росії, про що розповіли в коментарях під постом Корольової.
riccardowst: На жалість вирішили тиснути? сором.

b.aleksandrovich: Знайшли цапа-відбувайла!! Навіщо вона погодилася!

annakharchenko1: Що б в Україні не вхопити п .... и треба посилати або українця (Панайотова) або інваліда... шок і немає слів.
tatianiageda: Хвора країна Росія, як завжди хоче взяти жалістю.
samaj_shastliwaj: Одні трансвеститів відправляють, інші статева рівність! Навіщо уподібнюючись? Щоб на жалості перемогти? Де здоровий глузд??!


Відзначимо, що Самойлова народилася 7 квітня 1989 року в місті Ухта і з дитинства має першу групу інвалідності, пересувається на візку. Незважаючи на це, співає, працює композитором, пише слова до пісень.
Нагадаємо, в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму, ще в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія" і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню. А в жовтні минулого року артистці заборонили в'їзд в Україну і вирішили не пускати до Києва з концертом, який повинен був відбутися 14 грудня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі збуджені скандальною інформацією про співачку Юлію Самойлову. Користувачі мережі переглянули сторінки артистки в соцмережах і виявилося, що вона в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?