Євробачення-2017: в Росії запустили новий фейк про конкурс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: в Росії запустили новий фейк про конкурс

Євробачення-2017: в Росії запустили новий фейк про конкурс
Джерело:  ПолітЕксперт

Російські ЗМІ запустили фейк, нібито Німеччина категорично проти проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Політексперт".
Як стверджують РосЗМІ, низка німецьких мас-медіа заявили, нібито Європа не хоче, щоб Євробачення проводилося в Україні. Однак російські журналісти не надають ні німецького сайту, де б це говорилося, ні цитати, де б були підтверджені такі факти.
Читайте також: Назван о ведучих Євробачення-2017: з'явилося відео
Відзначимо, на німецьких сайтах лише йдеться, що Німеччину в Києві представить 25-річна Ізабелла "Левіна" Луїн з піснею Perfect Life.


Нагадаємо, це не перший фейк, який в Росії намагаються запустити. Раніше росЗМІ стверджували, нібито пісенний конкурс буде перенесений з України в Росію у зв'язку з браком фінансування у української сторони.
Як повідомляв ONLINE.UA, завдяки перемозі Джамали на Євробаченні-2016 міжнародний конкурс відбудеться в Україні. Захід пройде в Києві з 9 по 13 травня. Україну представить рок-гурт O.Torvald з піснею Time.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?