Євробачення-2017: з'явилася нова загроза Україні через Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: з'явилася нова загроза Україні через Росію

Євробачення-2017: з'явилася нова загроза Україні через Росію
Джерело:  Oikotimes

Ряд країн можуть відмовитися від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, якщо Київ не допустить до конкурсу представницю Росії Юлію Самойлову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Oikotimes.
Таку заяву зробила глава Європейського мовного союзу Інгрід Делтенре в листі прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману.
"Якщо ви підтвердите заборону в'їзду для російської співачки Юлії Самойлової - це безперечно матиме великий негативний вплив на міжнародну репутацію України як сучасної, демократичної європейської країни. Ми також стурбовані можливими негативними наслідками, до яких призведе цей інцидент на конкурс Євробачення і ЄМС в цілому", - йдеться в посланні.

Читайте також: Ки їв перед Євробаченням: з'явився "правдивий" відеоролик
За словами Інгрід Делтенре, ситуація викликає невдоволення серед членів EBU, які розглядають можливість відмови від участі в Євробаченні.



Як стверджує джерело, остаточну відповідь українська влада повинна дати сьогодні, 31 березня.
Нагадаємо, 28 березня швейцарська бульварна газета Blick опублікувала статтю, з якої випливає, що організатори Євробачення готові застосувати санкції щодо Києва аж до тимчасового виключення з конкурсу через заборону в'їзду в країну представниці РФ Юлії Самойловій.
Після чого в Європейській мовній спілці (EBU) спростували інформацію про те, що Україні можуть загрожувати подібні санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?