Євробачення в Україні: стало відомо про остаточне рішення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення в Україні: стало відомо про остаточне рішення

Євробачення в Україні: стало відомо про остаточне рішення
Джерело:  online.ua

Європейський мовний союз (ЄМС) остаточно підтвердив, що міжнародний пісенний конкурс Євробачення в 2017 році прийме Київ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "UA: Перший".
Таке рішення було прийнято під час Генеральної Асамблеї ЄМС, яка пройшла в швейцарській Лозанні в четвер, 8 грудня.
Тому надалі не може бути жодних дискусій з приводу місця проведення Євробачення-2017.
Перед членами Ради виступили виконавчі продюсери конкурсу Олександр Харебін і Вікторія Романова. Вони розповіли про стан підготовки до проведення Євробачення-2017, виконану роботу, представили команду і назвали бюджет конкурсу - 655,7 млн ​​грн (455,7 млн ​​дає держава, 200 млн - Київ).
Читайте також: Євробачення-2017: український міністр жорстко познущався з Росії
Крім того, виконавчі продюсери конкурсу відзвітували про готовність нормативно-правової бази для організації та проведення Євробачення в Україні.
Також вони розповіли, що найближчим часом буде публічно представлена ​​творча концепція Євробачення-2017, зокрема, слоган і логотип.
Зараз йде відбір офіційних квиткового і туристичного операторів конкурсу, а в кінці грудня - на початку січня будуть оголошені ціни на квитки.
Найближчим часом також будуть оголошені локації для проведення церемонії відкриття, червоної доріжки, місця розташування Євроклубу і Євромістечка.
Нагадаємо, днями німецьке видання Bild з посиланням на джерела в оргкомітеті Євробачення повідомило про можливе перенесення пісенного конкурсу у 2017 році з України в Росію через фінансові проблеми.
Як повідомлялося ONLINE.UA, пізніше організатори пісенного конкурсу спростували інформацію про проведення Євробачення-2017 Росії в зв'язку з браком фінансування у української сторони і підкреслили, що він пройде в Києві з 9 по 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?