"Євробляхери" перекривають дороги: де та коли чекати ускладнень
Категорія
Україна
Дата публікації

"Євробляхери" перекривають дороги: де та коли чекати ускладнень

"Євробляхери" перекривають дороги: де та коли чекати ускладнень
Джерело:  online.ua

20 листопада власники автомобілів з іноземною реєстрацією анонсували нову масштабну акцію протесту по всій Україні. Як відомо, учасників громадської організації "Авто Євро Сила" не влаштовує закон про розмитнення авто на єврономерах, який схвалила Верховна Рада і вони хочуть домогтись його скасування, передає ONLINE.UA.

За словами організаторів, акцію проведуть у кожній області України. Акцент при цьому робиться на будівлі Адміністрації Президента та Верховної Ради у Києві. У решті областей акції будуть проводитись переважно на великих транспортних артеріях.

На жаль, організатори навіть вказують точні координати місць, де будуть відбуватися акції, аби інші громадяни, які ризикують стикнутись із певними незручностями через активність "євробляхерів", мали уявлення про те, якими дорогами їхати не варто.

За попередніми даними, участь в акціях громадянської непокори візьмуть понад 50 000 громадян України.

Організатори називають акції безстроковими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Верховна Рада проголосувала в цілому за законопроект, що знижує акцизи на розмитнення автомобілів. Законопроект №8487 підтримали 250 народних депутатів. Варто зазначити, що головною зміною до законопроекту в порівнянні з першим читанням є встановлення строків щодо пільгового розмитнення автомобілів, які були ввезені в Україну (так званих "євроблях").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?