Європа обнадіяла: названі нові терміни щодо безвізового режиму
Категорія
Політика
Дата публікації

Європа обнадіяла: названі нові терміни щодо безвізового режиму

Європа обнадіяла: названі нові терміни щодо безвізового режиму

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер на спільній прес-конференції з президентом Європейської Ради Дональдом Туском і президентом України Петром Порошенком в Брюсселі заявив, що Єврокомісія готова внести пропозицію про візову лібералізацію з Україною в квітні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Юнкер зазначив, що Євросоюз і Україна зацікавлені в полегшенні можливості подорожей для громадян обох сторін.
"Україна протягом останніх днів і годин здійснила величезні реформи, в основному такі, як внесення змін до закону про електронне декларування, призначення членів Національного агентства з питань запобігання корупції... Ці кроки, які здійснила Україна, дозволять нам як Європейської комісії зробити пропозицію з візової лібералізації в квітні", - сказав президент Єврокомісії.
У свою чергу, Дональд Туск заявив:
"Я також радий повідомити, що були зроблені подальші кроки щодо візової лібералізації. Слідуючи позитивному звіту Єврокомісії в грудні, Україна зробила ключові кроки у виконанні невиконаних зобов'язань. Я вірю, що скоро з'явиться можливість здійснити наступні кроки в напрямку завершення цього процесу".
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко під час візиту в Брюссель заявив, що Київ виконав свої зобов'язання щодо безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?