Європарламент прийняв жорстке рішення щодо Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

Європарламент прийняв жорстке рішення щодо Польщі

Європарламент прийняв жорстке рішення щодо Польщі

В Європарламенті схвалили резолюцію про початок процедури введення санкцій проти Польщі через порушення верховенства права.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Читайте також: ЄС може ввести санкції проти Польщі

Відзначається, що свій голос "за" віддали 422 депутати, "проти", - 147 політиків, в той час як ще 48 утрималися від голосування. Заперечення по резолюції в основному висловили польські провладні і деякі незалежні депутати, в той час як польські опозиціонери відмовилися від участі в голосуванні.

Напередодні віце-президент Єврокомісії Франс Тіммерманс підкреслив, що, хоча Польща і розпочала діалог з ЄК, рекомендації Брюсселя так і не були виконані.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Європарламент прийняв резолюцію про запуск санкцій проти Польщі через порушення законодавства ЄС в сфері діяльності судів загальної юрисдикції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?