Європейська кінозірка переїхала в Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Європейська кінозірка переїхала в Росію

Європейська кінозірка переїхала в Росію
Джерело:  ru.hellomagazine.com

Італійська кіноактриса і співачка  Орнелла Муті, яка раніше заявляла, що хоче прийняти громадянство Росії, переїхала жити до Москви.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на HELLO! Russia.
Як відомо, про те, що кінозірка хоче отримати російське громадянство, вона заявила на презентації спільного кліпу з Олександром Реввою.
А зараз 61-річна зірка "Приборкання норовливого" вже переїхала в Москву і навіть придбала трикімнатну квартиру в столиці РФ, яка розташована в центрі, недалеко від Храму Христа Спасителя. Про це Орнелла розповіла в новому випуску глянцю.
Читайте також: Актриса Орнелла Муті ледь не потрапила за грати за вечерю з Путіним
За словами актриси такі кроки вона зробила через любов. Муті закохалася і поїхала слідом за улюбленим в Росію.


Також кінозірка розповіла, що раніше часто бувала в РФ.
Нагадаємо, в січні 2013 року  французький актор Жерар Депардьє указом президента Росії Володимира Путіна отримав російське громадянство.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  громадянство Росії отримав американський актор Стівен Сігал. При цьому, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков пояснив, що російське громадянство було надано Сігалу зважаючи на його тривалих і наполегливих прохань про це.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?