Європейський друг Путіна офіційно включився в президентську гонку
Категорія
Світ
Дата публікації

Європейський друг Путіна офіційно включився в президентську гонку

Європейський друг Путіна офіційно включився в президентську гонку

Колишній прем'єр Франції Франсуа Фійон став офіційним кандидатом на пост президента країни від найбільшої опозиційної партії "Республіканці".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на France Press.
Висунення Фійона офіційним кандидатом від Республіканців" відбулося 14 січня.
Після висунення, виступаючи перед Національною радою партії, Фійон заявив, що буде діяти виключно в інтересах Франції.


Читайте також: Ваша ціна - копійки: в Росії жорстко розкритикували європейських друзів Путіна

"Наш пріоритет – це французи. Наш пріоритет – проект по виправленню Франції", — сказав він, додавши, що не буде змінювати свою програму під впливом "вимог мікрокосму" та "рухатися зигзагами".


В якості конкретних заходів Фійон заявив про "безжалісній боротьбі з радикальними ісламістами, а також висловив намір звести до мінімуму імміграцію, та організацію її за квотами".


Як відомо, перший тур виборів президента Франції відбудеться 23 квітня, а другий, у разі необхідності — 7 травня 2017 року.


Крім Фійона, кандидатами на пост французького президента вже стали лідер "Національного фронту" Марін Ле Пен. Соціалісти повинні визначитися зі своєю кандидатурою на праймеріз у січні 2017 року.


Нагадаємо, що  Фійон після своєї перемоги на праймеріз "Республіканців" заявив про підтримку дій Росії і її президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?