Європейський журнал дав Путіну кумедний титул
Категорія
Світ
Дата публікації

Європейський журнал дав Путіну кумедний титул

Європейський журнал дав Путіну кумедний титул
Джерело:  online.ua

Німецький журнал Bild назвав президента Росії Володимира Путіна головним лиходієм 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InfoResist.
На сторінках німецького видання з'явився рейтинг головних лиходіїв 2017 року, перше місце в якому зайняв Путін через те, що від нього виходить загроза дестабілізації ситуації в Європі, через хакерські атаки і можливе використання Росією ядерної зброї.

Читайте такожМожна і росіян вразити: Путіну нарахували новий захмарний рейтинг
Компанію російському президенту в першій трійці рейтингу склали лідер Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, який повернув смертну кару, і президент КНДР Кім Чен Ин.
Четверте місце в списку зайняв президент Філіппін Родріго Дутерте, який зізнався у вбивствах. За ним слідують кандидат в президенти Франції від ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен, президент Сирії Башар Асад і лідер терористичної організації ІДІЛ Абу Бакр аль-Багдаді.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін був визнаний найвпливовішою людиною світу за версією американського журналу Forbes.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?