Європі порадили придивитися до людей Путіна, які вже догралися до "Новоросії"
Категорія
Політика
Дата публікації

Європі порадили придивитися до людей Путіна, які вже догралися до "Новоросії"

Європі порадили придивитися до людей Путіна, які вже догралися до "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Російський анархіст і активіст антивоєнного руху, який живе в Швеції, політемігрант Петро Рауш вважає, що європейським політикам не слід потурати російському керівництву і закривати очі на висловлювання верхівки Кремля.


Про це Рауш сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Коли Жириновський публічно заявляє про необхідність російських ракетних ударів по Берліну і Парижу, а Дугін (один з ідеологів так званого "євразійства" Олександр Дугін, - ONLINE.UA) - про захоплення Європи, їх і сьогодні сприймають не серйозно, а як свого роду божевільних клоунів. При тому, що радник Путіна Дугін був, як прекрасно відомо, одним з розробників проекту "Новоросія". На жаль, в Європі досі часто популярна поведінка, яке виражається фразою "краще не дратувати", - констатував активіст.


Нагадаємо, що в листопаді 2015 року лідер ЛДПР Володимир

Жириновський також пропонував завдати ядерного удару по Туреччині.


У той же час Рауш підкреслив, що на президента РФ Володимира Путіна і його соратників це має зворотний ефект.


"Але це має зворотний ефект на Кремль, спонукаючи його до подальшої агресії. Ситуація багато в чому аналогічна тій, яка виражалася мюнхенською політикою напередодні Другої світової війни", - пояснив він.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Плани захоплення Криму були до Путіна, а для краху Росії потрібен один поштовх - політемігрант з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?