Євросоюз дав Греції строк для наведення ладу на кордонах
Категорія
Світ
Дата публікації

Євросоюз дав Греції строк для наведення ладу на кордонах

Євросоюз дав Греції строк для наведення ладу на кордонах
Джерело:  BBC

Європейський союз дав Греції три місяці, щоб вирішити проблеми країни з прикордонним контролем, що при виконанні може дозволити іншим країнам Шенгенської зони підтримувати контроль на внутрішніх кордонах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Два тижні тому розслідування Євросоюзу виявило, що Греція "серйозно нехтує" своїми зобов'язаннями в управлінні зовнішніми межами, що призводить до величезної кількості нелегальних мігрантів, які наповнюють Європу.
Як повідомляв раніше ONLINE.UA, деякі держави Євросоюзу повторно запровадили прикордонний контроль на тимчасовій основі і пригрозили виключити Грецію з Шенгенської зони, якщо порушення не будуть виправлені.
Агентство ООН у справах біженців також повідомило, що більше півмільйона мігрантів и біженців прибули до Греції минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?