Євросоюз ухвалив рішення щодо санкцій проти Росії: названа важлива дата
Категорія
Світ
Дата публікації

Євросоюз ухвалив рішення щодо санкцій проти Росії: названа важлива дата

Євросоюз ухвалив рішення щодо санкцій проти Росії: названа важлива дата
Джерело:  coe.int

Європейський Союз офіційно продовжив на півроку економічні санкції проти Росії - вони будуть діяти до 31 липня 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Ради ЄС.
"19 грудня 2016 року Рада продовжила економічні санкції проти певних секторів економіки Росії до 31 липня 2017 року», - йдеться в заяві.
Як відомо, антиросійські санкції були впроваджені Євросоюзом після анексії Росією українського Криму і її агресії на Донбасі.
Нагадаємо, рішення про продовження санкцій було прийнято на саміті лідерів країн-членів ЄС в Брюсселі 15 грудня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про підготовку змін до списку антиросійських санкцій через позбавлення волі Росією ряду українських громадян.
Також варто додати, що Італією було заблоковано продовження санкцій Європейського союзу проти Росії терміном на один рік, а не на півроку. Також італійці виступили проти розширення антиросійських санкцій за дії президента РФ Володимира Путіна в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?