Євросоюз уже працює над російським нафтовим ембарго
Категорія
Економіка
Дата публікації

Євросоюз уже працює над російським нафтовим ембарго

Євросоюз уже працює над російським нафтовим ембарго
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства закордонних справ Ірландії Саймона Ковні офіційно повідомив, що Європейська комісія уже працює над деталями нафтового ембарго проти Росії. Про це дипломат заявив 11 квітня перед початком засідання глав МЗС Євросоюзу.

Джерело: "ЄП"

Єврокомісія нарешті розпочала роботу над російським нафтовим ембарго

Зараз частиною санкційного пакету є вугілля. Ми знаємо, що Єврокомісія зараз працює над майбутнім пакетом, який ми сподіваємось скоро побачити. Він буде включати нафту. Євросоюз витрачає сотні мільйонів євро на імпортовану з Росії нафту, це, звичайно, є внеском у фінансування цієї війни, - наголосив Саймон Ковні.

За його словами, ірландська влада переконана, що потрібно нарешті обірвати цей канал фінансування війни.

Фото — unsplash.com

Він також звернув увагу на те, що додаткові санкції офіційного Брюсселю проти Росії "завжди на столі" - це також підтвердив шеф європейської дипломатії Жозеп Боррель, коли у нього поцікавилися, чи готовий Європейський Союз розглянути російське нафтове ембарго у відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Як стверджує Боррель, міністри закордонних справ будуть обговорювати подальші кроки на підтримку українського народу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?