Facebook збирається перейменувати Instagram і WhatsApp
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook збирається перейменувати Instagram і WhatsApp

Facebook збирається перейменувати Instagram і WhatsApp

Керівництво компанії Facebook підтвердило, що вони мають намір змінити назви своїх дочірніх підприємств Instagram та WhatsApp. Завдяки цьому популярні соціальні мережі отримають в своїх назвах свідчення приналежності Instagram та WhatsApp до материнської компанії Facebook.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Намір змінити обидві назви з’явився незважаючи на те, що раніше Марк Цукерберг обіцяв не втручатися у роботу Instagram та WhatsApp. Перед придбанням кожного з цих двох сервісів засновник Facebook стверджував, що дочірні підприємства будуть розвиватися автономно.

Однак згодом тиск Facebook на Instagram і WhatsApp став очевидним. Минулого року через розбіжності з керівництвом компанію залишили засновники Instagram, ще раніше подібне рішення прийняли засновники WhatsApp.

Кілька місяців тому Марк Цукерберг публічно порушив обіцянку не втручатися в роботу дочірніх компаній, заявивши, що месенджер WhatsApp та соцмережу Instagram об’єднають з Facebook Messenger. У Facebook заявили, що ці зміни будуть впроваджені, орієнтовно, до початку 2020-го року.

Зараз у Цукерберга пішли ще далі. Після перейменування Instagram та WhatsApp користувачам відразу буде зрозуміло, кому належать ці сервіси. За даними неназваних джерел, однією з версій нових назв є «Instagram від Facebook» і «WhatsApp від Facebook».

Нагадаємо, що нещодавно в компанії Instagram оголосили про скасування «лайків» під фотографіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?