Фахівці створили розумне дзеркало: що воно вміє
Категорія
Технології
Дата публікації

Фахівці створили розумне дзеркало: що воно вміє

Фахівці створили розумне дзеркало: що воно вміє
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Mirror нарешті презентувала оновлену версію фірмового дзеркала з LCD-екраном. До нього додали віртуального тренера, що допоможе із персональними вправами вдома, передає ONLINE.UA з посиланням на cnet.com.

Зазначається, що розумне дзеркало має вбудований мікрофон, динамік і відеокамеру, що дає змогу цьому особистому віртуальному тренерові побачити, що користувач робить.Окрім того, фітнес-тренер Mirror забезпечує зворотний зв’язок в режимі реального часу. Тобто заняття відбуватиметься як звичайному тренажерному залі.

"Спочатку дзеркало визначає пріоритети у тренуванні для користувача та на основі зібраних даних визначає стиль тренування, тривалість сеансу і розклад тощо. Під час сеансу користувач бачить свого інструктора на екрані, а також свою форму і біометричні дані (частота серцевих скорочень тощо). Коштує таке задоволення не мало – 1 495 доларів (37 400 гривень). При цьому додатково потрібно буде платити щомісяця за доступ до персональних тренувань – по 39 доларів (майже тисяча гривень)", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фітнес-модель Шонтель Дункан не змогла народити свого сина самостійно через сталевий прес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?