Факт з минулого красуні-заступника Авакова обурив мережу
Категорія
Україна
Дата публікації

Факт з минулого красуні-заступника Авакова обурив мережу

Факт з минулого красуні-заступника Авакова обурив мережу
Джерело:  online.ua

Призначена заступником міністра внутрішніх справ з євроінтеграції 24-річна Анастасія Дєєва  в день розстрілу людей на Майдані Незалежності в Києві в лютому 2014 року вибирала собі чохол для айфона, і подібний цинізм обурив користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Олени Яхно.


«18 лютого 2014 року. Я ніколи не забуду цей день. Тоді почали розстрілювати людей на Майдані. В той день я зі своїм другом поїхала здавати кров. Але до мого розпачу виявилося, що моя кров вже не потрібна. Всі холодильники вже були забиті кров'ю киян-донорів, які мене випередили. Медсестра лише записали мій телефон і групу ... », - написала Яхно.


«Гламурне кісо з МВС в цей час шукало чохол для свого айфона», - додала Яхно і опублікувала відповідний скріншот.



Ольга Болюх: Зараз ці "кісо", як лушпиння під подувом вітру, сіли на оксамитові крісла, кров їх не хвилює, вони її не бачать.


Костянтин Кошелєв: Є стійке враження, що країна знаходиться на межі прірви зі страшною швидкістю. Пам'ятаю як після революції 2004 року Ющенко призначив Павленка міністром відразу після інституту. Його першим записом в трудовій книжці стала посада "міністр". Тоді стало ясно, що всіх зрадили. Зараз такі ж стійкі відчуття і ті ж люди при владі.


Olga Vesna: Так, пости в ФБ не горять. Це важливо. Ось вам і штрих до портрету. А то деякі журналістки вже накатали викривальні статті про огидні коментаторів, які напали на юне дарування.


Юрій Лаврешін: Десь сьогодні оголошувалося "молоде дарування", синочка Авакова, не пропускає жодного нового завезення в бутики Харкова ... Захищав цю "кицю" ... Нехай ще позахищає. Дніще.


Наталія Діегуц: Але ж все правильно розраховане і було вже десятки разів: ну, обурюватимемся, ну, попишемо пости, ну, поплюємося, ну, проковтнемо.


Як повідомляв ONLINE.UA,  24-річна Анастасія Дєєва, яку призначили новою заступницею міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, заявила про те, що не збентежена увагою громадськості до свого віку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?