Факти погрому нашого офісу в Покровську будуть представлені на засіданні ПАРЄ, - Розумна Сила
Категорія
Економіка
Дата публікації

Факти погрому нашого офісу в Покровську будуть представлені на засіданні ПАРЄ, - Розумна Сила

Факти погрому нашого офісу в Покровську будуть представлені на засіданні ПАРЄ, - Розумна Сила
Джерело:  golos.ua

26 вересня у Покровську Донецької області натовп агресивно налаштованих молодих людей, яких прес-служба партії «Розумна Сила» називає представниками «Національного корпусу», увірвався до офісу партії та влаштував погром у приміщенні. Про це повідомляє ІА «ГолосUA», передає ONLINE.UA.
У середу вранці близько 100 осіб зібралися біля будівлі, де розташовано офіс партії, викрикували образливі гасла, зірвали банер партії, після чого увірвалися до приміщення та зіпсували офісну техніку й меблі.
Про те, що ці факти, як і в цілому тиск на партію вже озвучені європейським партнерам і будуть широко подані розголосу на засіданні ПАРЄ, повідомив керівник партії «Розумна Сила» Олександр Соловйов, який на момент інциденту знаходився в ЄС.
«Ми не дозволимо себе залякати. Ми знаємо, що українцям потрібен мир: щодня нам надходять сотні повідомлень і дзвінків від наших співвітчизників. І ми будемо боротися за припинення війни спільними зусиллями! Всі факти погромів і нападів будуть широко представлені нашими європейськими партнерами на засіданні ПАРЄ», - заявив він.
Раніше партія заявила про свою програму з відновлення миру на Донбасі. І відразу ж партійці відчули колосальний тиск – на партію та її прихильників обрушилася хвиля негативу, інформаційних шейків та абсурдних звинувачень.
Нагадаємо, 14 вересня керівництво політичної партії «Розумна Сила» заявило про народне віче для відновлення миру на всій території України і закликало всіх громадян звертатися в партію для підписання народної декларації про мир. Уже через кілька днів керівництво партії та активісти з української сторони зустрілися з мирними громадянами на непідконтрольних Україні територіях і підписали спільну Народну декларацію про мир. Партія стала першою політичною силою, яка поїхала спілкуватися з мирними громадянами України, які перебувають по той бік конфлікту за весь час бойових дій.
19 вересня партія отримала запрошення від європейських політиків для презентації мирних ініціатив в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?