Falcon 9 готова до нового польоту
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Falcon 9 готова до нового польоту

Falcon 9 готова до нового польоту
Джерело:  УНН

Засновник і головний інженер компаній SpaceX Ілон Маск заявив про те, що ракета-носій Falcon 9 готова до здійснення нового польоту, передає УНН з посиланням на "Дзеркало тижня".
Багаторазова ракета SpaceX Falcon 9, яка нещодавно здійснила м'яку посадку на мисі Канаверал після того, як вийшла у відкритий космос, готова до нового польоту.
За кілька годин до Нового року Маск опублікував у своєму профілі в Instagram фото Falcon 9 з підписом "ніякої істотної шкоди виявлено не було, ракета готова до нового польоту".

Поки невідомо, коли і з якою місією Falcon 9 здійснить свій новий політ, але якщо SpaceX зможе повторно використовувати ракети, це дозволить заощадити чималі суми. За словами Маска, будівництво Falcon 9 обійшлося в 16 млн доларів, а запуск ракети - всього в 200 000.

Нагадаємо, каліфорнійська компанія SpaceX здійснила 1 8 успішних запусків Falcon поспіль. Після аварії 28 червня західні експерти говорили, що вона порушить питання про надійність розробок приватних фірм, особливо з урахуванням того, що SpaceX претендує на здійснення пілотованих польотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?