Фанати "Баварії" образили футболіста збірної України: опубліковано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фанати "Баварії" образили футболіста збірної України: опубліковано фото

Фанати "Баварії" образили футболіста збірної України: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Кричущий випадок стався на матчі 1/8 фіналу Кубка Німеччини між "Баварією" і "Вольфсбургом", який відбувся на "Альянц-Арені".
Як повідомляє ONLINE.UA, під час матчу фанати "Баварії" вивісили образливий банер на адресу форварда збірної України Романа Зозулі.
Фанати підняли два банери: "Виганяйте нацистів з футболу", "Зозуля, забирайся".
Таким чином вболівальники німецького топ-клубу підтримали проросійських фанатів іспанського клубу "Райо Вальєкано", які необгрунтовано звинуватили Романа Зозулю в нацизмі.
Дивіться: Укра їнські солдати підтримали футболіста-патріота: опубліковано відео



На провокаційний банер вже зреагував Генеральний консул України в Мюнхені Вадим Костюк, заявивши, що вимагатиме вибачень від "Баварії".


"Генеральне консульство України в Мюнхені засуджує прояви неповаги і безпідставних звинувачень з боку фанатів флагмана світового футболу як на адресу українського гравця Романа Зозулі, так і на адресу всіх патріотів України, під час матчу Кубка Німеччини "Баварія" - "Вольфсбург"! Ми адресуємо правлінню ФК "Баварія" відповідний лист з вимогою реакції і вибачень від клубу! Особливо дивно сприймати такі дії на території Баварії, з огляду на історичні факти, які пов'язують цей регіон із зародженням та розвитком одного з найжахливіших нацистських режимів світу! Футбол - це не місце для проявів ксенофобії та нетерпимості!" - написав Костюк в Facebook.


Нагадаємо,

в Іспанії вийшов відеоролик, в якому показали всю правду про Зозулю, Путіна і нацистів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?