Фанатів "Гри престолів" потішили гарними новинами - подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Фанатів "Гри престолів" потішили гарними новинами - подробиці

Фанатів "Гри престолів" потішили гарними новинами - подробиці
Джерело:  online.ua

Телеканал HBO анонсував створення нового серіалу за мотивами оповідань Джорджа Мартіна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Twitter-акаунт компанії.

За офіційними даними, у центрі сюжету опиниться династія Таргарієнів. Події відбуватимуться за 300 років до "Гри престолів".

Новий серіал отримав назву "Дім Дракона" (The House of The Dragon).

"Співавторами серіалу стануть Джордж Мартін та Райан Кондал. Мігель Сапочник стане партнером Кондала як шоураннер, виступить режисером пілотної серії та інших епізодів", - пояснили в HBO.

Зазначається, що Кондал створить сценарії до епізодів.

Нагадаємо, "Гра престолів" витримала 8 сезонів та стала одним з найпопулярніших серіалів у людській історії. Оригінальні твори за авторством Мартіна ще не завершені та їхній сюжет сильно відрізняється від телевізійної адаптації.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні виконавчі продюсери "Гри престолів" пояснили, який саме епізод 8 сезону вони полюбляють більше за інші та чому саме. Вони обрали один з моментів 2 серії, коли Брієна Тарт отримала звання лицаря від Джейме - лідера Дому Ланністерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?