Фантастична жінка: Порошенко представив нового губернатора Харківщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Фантастична жінка: Порошенко представив нового губернатора Харківщини

Фантастична жінка: Порошенко представив нового губернатора Харківщини
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко представив нового голову Харківської обласної державної адміністрації, ким стала  Юлія Світлична.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Twitter Петра Порошенка.


«Сьогодні я в Харкові з приємною місією - представити нову главу ОДА. У жорсткому конкурсі на цю позицію перемогла Юлія Світлична», - написав Порошенко.


"Призначення нової голови Харківської ОДА знаменує прихід нового покоління в політиці, яке виросло і сформувалося за часів Незалежності", - також написав Порошенко.


"Сьогодні я хотів би представити нову главу облдержадміністрації. Комусь подобається новий закон про державну службу, комусь не подобається, але був жорсткий і конкурентний конкурс, і його виграла Юлія Олександрівна Світлична», - цитує Порошнеко телеканал «112 Україна».


«Цей беззаперечний факт вносить серйозну корективу в гендерну складову кадрової політики, яка була дуже популярна і поширена в Україні, і я радий, що в колективі голів ОДА, я пишаюся, я впевнений, що у нас в абсолютній більшості дуже сильні керівники областей, нарешті-то з'явилася фантастична жінка-професіонал", - сказав Порошенко.


Нагадаємо, 9 вересня Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Харківської ОДА.


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-главу Харківської ОДА Ігоря Райніна Порошенко 30 серпня призначив главою Адміністрації президента.


32-річна Юлія Світлична з 31 серпня виконує обов'язки глави ХОДА. З 25 квітня 2016 року вона обіймала посаду першого заступника голови ХОДА.


Світлична закінчила Харківський державний університет харчування і торгівлі (міжнародна економіка, економіст-міжнародник), Національну академію державного управління при Президентові України (державне управління, магістр державного управління). У 2012 році закінчила аспірантуру Національної академії державного управління при Президентові України (Харківський регіональний інститут).


Депутат Харківської обласної ради VII скликання, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону і міжнародного співробітництва, керівник фракції "БПП" Солідарність" у Харківській обласній раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?