Фантазії і постановка трюків: Держдума не перевірятиме інформацію про корупцію Медведєва
Категорія
Світ
Дата публікації

Фантазії і постановка трюків: Держдума не перевірятиме інформацію про корупцію Медведєва

Фантазії і постановка трюків: Держдума не перевірятиме інформацію про корупцію Медведєва
Джерело:  Крим.Реалії

Держдума Росії відмовилася просити у правоохоронців інформацію, необхідну для перевірки тверджень про можливу корупцію прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, опублікованих в розслідуванні Фонду боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крым.Реалии.
Голова комітету нижньої палати Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції Василь Піскарьов, виступаючи на сесійному засіданні, заявив, що розслідування Навального "не мають нічого спільного з істиною і тим більше з боротьбою з корупцією", а дані цих розслідувань назвав "симбіозом бруду, фантазії, постановок трюків і фальсифікацій з яскраво помітним політично провокаційним підтекстом".

Читайте також: У Путіна нарешті "пояснили" скандал з маєтками Медведєва
Замість цього російський парламент вирішив просити у Генеральної прокуратури РФ інформацію про можливі корупційні зв'язки свого е кс-депутата Дениса Вороненкова, який втік в Україну і був убитий 23 березня в Києві. Підставою для цього стали деякі публікації про нього в російських ЗМІ.
Нагадаємо, 2 березня Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального оприлюднив розслідування про незадекларовану нерухомість Дмитра Медведєва в Росії і за її межами. 26 травня по всій Росії пройшли антикорупційні акції протесту, учасники яких вимагали від російського прем'єра відповісти на висунуті йому звинувачення.
Як повідомляв ONLINE.UA, сам Медведєв заявив, що розслідування проти нього зробили на гроші приватних інвесторів, щоб "витягнути людей на вулиці".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?