Фаріон здивувала новою пропозицією щодо російськомовних українців: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Фаріон здивувала новою пропозицією щодо російськомовних українців: з'явилося відео

Фаріон здивувала новою пропозицією щодо російськомовних українців: з'явилося відео

Російськомовним людям необхідно заборонити працювати і вчитися на території України відповідно до Конституції.
Про це заявила екс-депутат Верховної Ради, представник партії "Свобода" Ірина Фаріон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
"Путін йде сюди з якою мотивацією? З дуже простою. Він захищає "російськомовне населення". Ми на них зовсім не повинні звертати уваги - ми повинні наполегливо робити свою справу», - підкреслила вона.
При цьому екс-депутат нагадала, що всі люди, що перебувають на території України, повинні виконувати закони країни, «а закон - це 10 стаття Конституції України».

Читайте також: Укра їнська мова рятує життя на війні: з'явилося потужне відео про АТО
«Якщо ти не виконуєш закон, ти не повинен отримувати освіту, роботу. Скільки ми ще будемо звертати увагу на якихось дивних людей, які ніяк не можуть інтегруватися в українське суспільство?" - обурилася Фаріон.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко в День української писемності та мови виступив зі зверненням, в якому нагадав слова відомої поетеси про те, що нації вмирають, коли у них відбирає мову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?