ФБР намагається вербувати росіян рекламою у Facebook з помилками
Категорія
Світ
Дата публікації

ФБР намагається вербувати росіян рекламою у Facebook з помилками

ФБР намагається вербувати росіян рекламою у Facebook з помилками
Джерело:  online.ua

ФБР США оприлюднило рекламу у Facebook для вербування інформаторів з Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Журналісти знайшли три відповідних повідомлення.

Перше з них демонструє випускницю ВНЗ у компанії батьків. Світлина супроводжена помилковим написом "Ради вашего будушего ради будушего, вашй семъи!".

Друге зображує шахову дошку з виділеною фігурою та підписано "Чи не пора зробити свій хід?". Третій рекламний блок є зображенням чоловік, який крокує мостом із парасолькою. Він підписаний - "Час наводити Мости".

Усі оголошення ведуть на сторінку контактів вашингтонського представництва ФБР. Спецслужба, у свою чергу, прямо закликає поділитися відомостями, що допоможуть їй ефективно працювати.

Відомо, що рекламу ФБР запустило 11 вересня 2019 року.

За словами офіційного представника установи Алана Конера, Росія має безліч агентів по всьому світу. Це становить загрозу для Сполучених Штатів.

"ФБР використовує різні способи збору інформації, зокрема роботу з джерелами. Ми будемо використовувати усі законні методи для пошуку людей, що володіють інформацією, яка допоможе захистити США від загроз національній безпеці", - пояснив Конер.

Як повідомляв ONLINE.UA, російський президент Володимир Путін навесні заявив, що за період 2018 року Москва затримала близько 600 іноземних агентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?